Kerstmenu

Kerstmenu

Welkom bij ’t Plein

de vernieuwde brasserie van het Eurohotel! Binnen het nieuwe concept is natuurlijk nog steeds ruimte voor oude tradities. Daarom serveren wij ook dit jaar weer een speciaal kerstmenu.

Op eerste en tweede kerstdag bent u vanaf 17.00 uur welkom om te genieten van een drie- of viergangenmenu.
Vergeet u niet om tijdig te reserveren?

Wij wensen u prettige feestdagen en een gezond 2018.

Team ’t Plein

 

Voorgerechten

Tartaar van gerookte zalm
met kappertjes, ui en pittige mayonaise

gerookte eendenborst
met mesclun, noten en frambozendressing

carpaccio van gele biet en geitenkaas
met zongedroogde tomaatjes en balsamicostroop

 

Soepen

Toscaanse tomatensoep

Romige bospaddenstoelensoep

Wildbouillon
met wildpoulet en bosuitjes

 

Vegetarisch

Speciaal bereid door de kok
graag doorgeven tijdens het reserveren

 

Vleesgerechten

Kalfsribeye
met gekonfijte pompoen en jus de veau

Gevulde varkenshaas
met pistachecrème, gegratineerd met brie

Wildpeper stoofpotje
mals hazen- en reevlees in pittige jachtsaus

 

Visgerechten

Zalmfilet met een kruidendakje

Snoekbaarsfilet met saffraansaus

 

Nagerechten

Desertbuffet
buffet met diverse zoete lekkernijen

 

Kindermenu

Voorgerecht
keuze uit fruitcocktail, heldere kippensoep of gebonden tomatensoep

Hoofdgerecht
keuze uit verse hamburger, schnitzel, frikandel of kipnuggets

Nagerecht
kinderijsje met verrassing

 

Prijzen

4-gangenmenu                                                              € 47,50
voorgerecht-soep-hoofdgerecht-nagerecht

3-gangenmenu                                                              € 42,50
voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht

3-gangenmenu                                                              € 36.50
soep-hoofdgerecht-nagerecht

kindermenu                                                                    € 14,50