Culturele Hoofdstad 2018

Leeuwarden is in 2018 de Culture Hoofdstad van Europa. Een jaar lang worden er in Leeuwarden en omgeving spectaculaire culturele evenementen en activiteiten georganiseerd. U bent van harte welkom bij Eurohotel Leeuwarden voor één of meerdere overnachtingen.

Eurohotel Leeuwarden

Met alle evenementen en activiteiten die Culturele Hoofdstad 2018 met zich meebrengt, heeft u dubbel zoveel reden om een bezoek te brengen aan Leeuwarden. Verken Leeuwarden met Eurohotel als mooi gelegen uitvalsbasis. Ons driesterrenhotel  beschikt over diverse één- twee en driepersoonskamers. Allen voorzien van de benodigde faciliteiten en comfortabele bedden. De prijzen zijn inclusief ontbijt.

Uitstekende locatie

Eurohotel Leeuwarden ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het centrum. Dé plek waar de evenementen en activiteiten van Culture Hoofdstad 2018 met name plaatsvinden. Dankzij de uitstekende ligging is het hotel makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. U kunt uw auto gratis parkeren rondom het hotel.

Restaurant

Eurohotel Leeuwarden beschikt over een restaurant waarin u ’s ochtends uw dag start met een uitgebreid ontbijtbuffet. Naast het ontbijtbuffet kunt u ook genieten van een heerlijke lunch en ons à la carte menu. Ieder seizoen stellen we een smaakvol menu samen met verse producten. Komt u met een groep Leeuwarden bezoeken? Ook voor een groepsdiner bent u welkom bij Eurohotel Leeuwarden.