Er even tussenuit in Leeuwarden? Klik hier voor de arrangementen.

Over ons

Eurohotel in Leeuwarden is een comfortabel driesterrenhotel met een uitstekend restaurant. Het hotel ligt vlakbij de binnenstad en de uitvalswegen richting Zwolle, Groningen en Amsterdam. Hierdoor is het hotel altijd goed te bereiken en kun je de auto gratis parkeren.

scroll down
Restaurant 'WKNDS'

De plaats waar je lekker kunt genieten van een uitgebreide maaltijd in ons restaurant, vlakbij de historische binnenstad van Leeuwarden.

restaurant
Kamers

Al onze hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met douche, föhn, telefoon, televisie en comfortabele bedden. In ons sfeervolle restaurant kun je gebruik maken van het uitgebreid ontbijtbuffet.

kamers
Impressie

Sfeervol hotel

Eurohotel in Leeuwarden is een comfortabel driesterrenhotel met een uitstekend restaurant. Het hotel ligt vlakbij de binnenstad en de uitvalswegen richting Zwolle, Groningen en Amsterdam. Hierdoor is het hotel zowel via openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Dankzij de ruime parkeergelegenheid kun je altijd de auto gratis kwijt.

Handig om
te weten
Gratis parkeren

Parkeer gratis rondom het hotel.

meer info
15 min. lopen naar het stadscentrum

Vanaf het hotel te voet naar het prachtige, historische centrum van Leeuwarden

ontdek Leeuwarden
Van ontbijt tot lunch

Altijd iets lekkers voor jou op tafel in ons restaurant WKNDS.

restaurant
Algemene voorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Download hier onze algemene voorwaarden (PDF).